Loyens & Loeff

Privaatrechtelijke, publiekrechtelijke en fiscale aspecten van bouwen in Nederland (Hardcopy)

Ontwikkelingen in de bouwpraktijk

Het bouwrecht in Nederland is volop in beweging en er zijn diverse belangrijke ontwikkelingen in en voor de bouw- en projectontwikkelingspraktijk aan de gang. Herontwikkeling van bestaande gebouwen en verduurzaming van vastgoed zijn interessante trends, die zich naar onze verwachting de komende jaren zullen doorzetten. De bouwprojecten en de markt(partijen) vragen om innovatie, zowel op technisch vlak als qua contractering. Ook volgen wijzigingen in de regelgeving en nieuwe regelgeving, mede vanuit Europa, elkaar in rap tempo op. En op fiscaal en arbeidsrechtelijk gebied zullen opdrachtgevers en zelfs kopers van te realiseren vastgoedobjecten zich bewust moeten zijn van mogelijke risico’s van inleners- en ketenaansprakelijkheden.

Gebundeld in het boek ‘Bouwen in Nederland’

De juridische en fiscale aspecten van deze ontwikkelingen vereisen uw en onze volle aandacht. Daarom hebben wij, diverse Loyens & Loeff advocaten, fiscalisten en notarissen binnen verschillende disciplines, onze expertise en ervaringen gebundeld in het boek ‘Bouwen in Nederland’.

Hardcopy versie van het boek bestellen

Wilt u meer lezen over de diverse juridische en fiscale aspecten waarmee u in de bouw- en projectontwikkelingspraktijk geconfronteerd kunt worden? Bestel uw hardcopy versie van het boek ‘Bouwen in Nederland’.

Klik op de bestel-knop links in beeld om het boek vandaag nog gratis te bestellen. U kunt dit boek hieronder inzien.

 

 

Contact

Wilt u een van onze bouwrechtteamleden spreken? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze specialisten. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.