Marc Custers
Counsel - Attorney at law

Marc Custers

Marc Custers, counsel in the Competition & Regulatory practice group in the Amsterdam office.

Over Marc Custers

Marc is gespecialiseerd in EU-recht en mededingingsrecht (fusiecontrole, anti-trust en staatssteun). Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van cliënten in procedures bij de Europese Commissie, de Autoriteit Consument en Markt, het Hof van Justitie en de Nederlandse rechter. Marc heeft cliënten bijgestaan in complexe kartelschadezaken en was betrokken bij diverse belangrijke staatssteunzaken. Marc is redacteur van het Tijdschrift voor Staatssteun.


Marc is lid van het Competition Litigation Team van Loyens & Loeff. Hij is verder lid van de Nederlandse Vereniging voor Europees Recht en de Vereniging voor Mededingingsrecht. Hij heeft diverse artikelen over mededingingsrecht gepubliceerd en spreekt regelmatig op conferenties.

What others say about Marc

Chambers Europe: "Marc Custers is 'highly experienced in competition law, and especially in merger control.' Further praised for his 'business-oriented' approach, he is also experienced in plaintiff cartel damages claims". (2019)

Chambers Europe: "Marc Custers impresses clients with his commercial approach. One interviewee notes: "He understands our business and provides us with pragmatic advice. He is smart and quick and his advice is always very helpful." His scope of expertise includes merger control notifications and cartel investigations and litigation." (2018)