Loyens & Loeff

Tax Mastercourse voorjaar 2019

Location

Kasteel de Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn

 

Date
Starts : 12-03-2019 10:00

In het voorjaar van 2019 organiseert Loyens & Loeff voor de elfde keer de Tax Mastercourse voor bedrijfsfiscalisten, opnieuw in Kasteel De Hooge Vuursche. Het programma is zeer efficiënt ingericht, zodat de totale duur bestaat uit twee bijeenkomsten van twee dagen. U voldoet in één keer aan de NOB PE-verplichting. De kosten bedragen EUR 3.995 excl. BTW, inclusief cursusmateriaal, overnachtingen en maaltijden.

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze Tax Mastercourse en voorzien u van een diepgaand en bruikbaar lesprogramma. Tijdens de Tax Mastercourse verdiept u zich in specifiek die onderwerpen waarmee u als bedrijfsfiscalist dagelijks te maken hebt. Uw docenten zijn partner bij Loyens & Loeff en/of hoogleraar, waaronder Arco Bobeldijk, Rob Cornelisse, Kees van Raad, Ton Stevens, Jan van de Streek en Dennis Weber.

Data
-
dinsdag 12 en woensdag 13 maart 2019
- donderdag 4 en vrijdag 5 april 2019

Programma
Klik hier voor onze brochure waar u meer kunt lezen over het programma.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn, waar u tevens dineert en overnacht. Kasteel De Hooge Vuursche kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit, goede bereikbaarheid, intieme ambiance, bosrijke omgeving en culinaire hoogstandjes.

Registreren
Het aantal deelnemers aan de Tax Mastercourse is beperkt. Meld u daarom snel aan via onderstaande aanmeldbutton.

Aanmelden

Heeft u nog vragen over de Tax Mastercourse? Stuur dan een bericht naar:

mastercourse@loyensloeff.com.

Wij hopen u binnenkort bij de Tax Mastercourse te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Arco Bobeldijk