Loyens & Loeff

Tax Mastercourse voorjaar 2018

Location

Kasteel de Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn

Date
Starts : 08-03-2018 10:00

In het voorjaar van 2018 organiseert Loyens & Loeff voor de tiende keer de Tax Mastercourse voor bedrijfsfiscalisten. Het programma is zeer efficiënt ingericht, zodat de totale duur bestaat uit twee bijeenkomsten van twee dagen. Door deel te nemen voldoet u in één keer aan de NOB PE-verplichting. De kosten bedragen EUR 3.995 excl. BTW, inclusief cursusmateriaal, overnachtingen en maaltijden.

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze Tax Mastercourse en voorzien u van een diepgaand en bruikbaar lesprogramma. Tijdens de Tax Mastercourse verdiept u zich in specifiek die onderwerpen waarmee u als bedrijfsfiscalist dagelijks te maken hebt. Uw docenten zijn partner bij Loyens & Loeff en/of hoogleraar, waaronder Arco Bobeldijk, Rob Cornelisse, Kees van Raad, Ton Stevens, Jan van de Streek en Dennis Weber.

De Tax Mastercourse staat bekend om het hoge niveau van de opleiding, de praktische insteek en de mogelijkheid tot interactie met vakgenoten.

Data:
- donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart 2018
- dinsdag 27 maart en woensdag 28 maart 2018

Programma:
Klik hier voor onze brochure waar u meer kunt lezen over het programma.

Locatie:

De bijeenkomsten vinden plaats in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn, waar u tevens dineert en overnacht. Kasteel De Hooge Vuursche kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit, goede bereikbaarheid, intieme ambiance, bosrijke omgeving en culinaire hoogstandjes.

Registreren:
Het aantal deelnemers aan de Tax Mastercourse is beperkt. Meld u daarom snel aan via onderstaande aanmeldbutton.

Heeft u nog vragen over de Tax Mastercourse? Stuur dan een bericht naar mastercourse@loyensloeff.com.

Wij hopen u bij de Tax Mastercourse te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Arco Bobeldijk