Loyens & Loeff

Tax Mastercourse: on top of tax

Location

Hilton Royal Parc te Soestduinen

Date
Starts : 23-03-2017
Finishes at : 12-04-2017

Tax Mastercourse voor bedrijfsfiscalisten

Donderdag 23 maart en vrijdag 24 maart 2017
Dinsdag 11 april en woensdag 12 april 2017


In het voorjaar van 2017 organiseert Loyens & Loeff voor de negende keer de Tax Mastercourse voor bedrijfsfiscalisten, in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Het programma is zeer efficiënt ingericht. Tijdens de Tax Mastercourse wordt juist die fiscale wet- en regelgeving behandeld waarmee u in uw dagelijkse praktijk regelmatig te maken hebt. Door deel te nemen voldoet u in één keer aan de NOB PE-verplichting.

Diepgaand en praktisch

Als bedrijfsfiscalist bent u verantwoordelijk voor de fiscale positie van de onderneming waaraan u verbonden bent. Strategische beslissingen worden genomen op basis van uw advies. Vanwege de vele wijzigingen in de fiscale wet- en regelgeving wordt van u verwacht dat u snel kunt handelen. Bovendien heeft u behoefte aan diepgaande kennis en wilt u tegelijkertijd uw kennis praktisch toe kunnen passen. De Tax Mastercourse van Loyens & Loeff en Nyenrode Business Universiteit is voor u dé mogelijkheid om die kennis up-to-date te houden.

Educatief en wetenschappelijk

Loyens & Loeff staat bekend om haar vakkennis, diepgaande kennis van de markt en innovatieve oplossingen. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit van onze Tax Mastercourse. Uw docenten zijn partner bij Loyens & Loeff en/of hoogleraar. Zij hebben hun sporen in het vak verdiend en begrijpen de dagelijkse praktijk van de bedrijfsfiscalist. Door hun educatieve en wetenschappelijke ervaring kunt u erop vertrouwen dat de Tax Mastercourse inhoudelijk van topniveau is. Bovendien staat de Tax Mastercourse bekend om de praktische insteek en de mogelijkheid tot interactie met vakgenoten. De opleiding vergroot dan ook uw toegevoegde waarde voor uw organisatie en draagt in positieve zin bij aan uw carrière.

Programma en locatie

Het programma van de Tax Mastercourse is zeer efficiënt ingericht, zodat de totale duur bestaat uit twee bijeenkomsten van twee dagen. De kosten bedragen EUR 3.895 excl. btw, inclusief cursusmateriaal, overnachtingen en maaltijden. Loyens & Loeff organiseert de Tax Mastercourse in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. De bijeenkomsten vinden plaats in Soestduinen, waar u tevens dineert en overnacht. Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen en interactie te stimuleren, werken wij met groepen van maximaal vijfentwintig deelnemers. Voor een volledig overzicht van het programma en de betrokken docenten, verwijzen we u naar onze Tax Mastercourse brochure.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich voor de Tax Mastercourse aanmelden via dit formulier. Voor meer informatie over de Tax Mastercourse van Loyens & Loeff kunt u contact opnemen met Arco Bobeldijk via arco.bobeldijk@loyensloeff.com of 020 578 58 90.