Loyens & Loeff

Permanente educatie voor bedrijfsfiscalisten

Location

Loyens & Loeff Amsterdam
Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED

Date
Starts : 29-11-2016 16.00
Finishes at : 29-11-2016 18.00

Loyens & Loeff organiseert permanente-educatiebijeenkomsten voor bedrijfsfiscalisten. Door deel te nemen kunt u voldoen aan de opleidingsverplichting voor NOB-leden van twintig uur per jaar. Het programma bestaat in beginsel uit tien vaktechnische bijeenkomsten van twee uur. Deze worden afwisselend op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam verzorgd.

De bijeenkomst op 29 november 2016 staat in het teken van de btw-problematiek rondom holdingvennootschappen behandeld.

Er zal aandacht worden besteed aan de zogenoemde holdingresolutie en de vraag wat de gevolgen zullen zijn als deze (gedeeltelijk) zal worden ingetrokken.
Hoe kan de btw-positie worden geoptimaliseerd? Hoe moet worden omgegaan met btw op transactiekosten? Wanneer moet btw worden voldaan over grensoverschrijdende diensten? Deze vragen zullen worden besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Docenten: Trudy Perié en Dimitri Koeprijanov

Er worden aparte uitnodigingen verstuurd voor elke bijeenkomst, hierin vermelden wij het onderwerp en de sprekers. Wanneer u of één van uw collega's de uitnodigingen voor de permanente-educatiebijeenkomsten niet ontvangen, maar wel geïnteresseerd zijn in het bijwonen, neem dan contact op met events@loyensloeff.com. We kunnen u dan opnemen in de genodigdenlijst.

Offices