Loyens & Loeff

Permanente educatie voor bedrijfsfiscalisten

In-house speakers
Location

Loyens & Loeff Amsterdam
Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED

Date
Starts : 14-07-2016 16.00
Finishes at : 14-07-2016 18.00

Loyens & Loeff organiseert permanente-educatiebijeenkomsten voor bedrijfsfiscalisten. Door deel te nemen kunt u voldoen aan de opleidingsverplichting voor NOB-leden van twintig uur per jaar. Het programma bestaat in beginsel uit tien vaktechnische bijeenkomsten van twee uur. Deze worden afwisselend op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam verzorgd.

De bijeenkomst op 14 juli 2016 staat in het teken van de fiscale aspecten van M&A transacties.

In de overnamepraktijk speelt fiscaliteit een significante rol. Een overnamecontract voorziet doorgaans in bepalingen om de fiscale risico's te verdelen tussen koper en verkoper. Het doel van dergelijke fiscale bepalingen is niet altijd duidelijk voor degenen die hier niet dagelijks mee in aanraking komen.

In deze bijeenkomst worden de fiscale aandachtspunten in het overnameproces behandeld. Voorts wordt een aantal voorkomende fiscale bepalingen in overnamecontracten toegelicht.

Sprekers: Vincent van der Lans en Louis Lutz

Er worden aparte uitnodigingen verstuurd voor elke bijeenkomst, hierin vermelden wij het onderwerp en de sprekers. Wanneer u of één van uw collega's de uitnodigingen voor de permanente-educatiebijeenkomsten niet ontvangen, maar wel geïnteresseerd zijn in het bijwonen, neem dan contact op met events@loyensloeff.com. We kunnen u dan opnemen in de genodigdenlijst.

Expertise