Loyens & Loeff

Opleiding - Besturen van een pensioenfonds

Location

Loyens & Loeff Amsterdam

Fred. Roeskestraat 100

1076 ED Amsterdam

Date
Starts : 07-09-2017
Finishes at : 26-10-2017

De gecertificeerde opleiding ‘Besturen van een pensioenfonds’ (Geschiktheidsniveau A) is in samenwerking met Lane Clark & Peacock opgezet voor (kandidaat-)bestuurders en medebeleidsbepalers van pensioenfondsen.

Het doel van de opleiding is om ervoor te zorgen dat u kunt voldoen aan de geschiktheidseisen van de Wet versterking bestuur pensioenfondsen en dus als geschikte pensioenfondsbestuurder kunt functioneren. De opleiding is gecertificeerd door de Stichting Permanente Educatie Nederland.

Programma en locatie

Tijdens acht interactieve modules, die in principe elk een dagdeel beslaan, maken wij u wegwijs in de complexe wereld van pensioenen. We starten op 7 september 2017 en sluiten de opleiding op 26 oktober 2017 af. Alle modules worden gegeven op het kantoor van Loyens & Loeff in Amsterdam.

U kunt de modules als reeks volgen, of afzonderlijk. De kosten bedragen € 899 (exclusief BTW) per dagdeel en € 5.499 (exclusief BTW) voor de gehele opleiding (inclusief lesmateriaal).

Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen en interactie te stimuleren, werken wij in kleine groepen. We bieden u de mogelijkheid om maximaal één module te missen. U ontvangt na afloop van de opleiding een certificaat van deelname. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoet aan de geschiktheidseisen voor pensioenfondsbestuurders op niveau A.

Download onze brochure voor meer informatie

 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Dieleman via telefoonnummer 010 224 66 52 of Manuela van Driel Vis via telefoonnummer 010 224 61 91. U kunt ook een e-mail zenden naar Besturen.Pensioenfonds@loyensloeff.com.