Loyens & Loeff

Ontbijtseminar btw & oninbare vorderingen

In-house speakers
Location

Loyens & Loeff
Fred. Roeskestraat 100
1076 ED  Amsterdam

Date
Starts : 17-01-2017 8:15
Finishes at : 17-01-2017 10:00

De regels voor het terugvragen van btw op oninbare vorderingen veranderen ingrijpend met ingang van 2017. Dit heeft gevolgen voor uw financiële organisatie. Hoewel de veranderingen grotendeels welkom zijn, zijn er ook enkele valkuilen en andere aandachtsgebieden. Op dinsdag 17 januari 2017 praten wij u tijdens ons ontbijtseminar in Amsterdam graag bij zodat u tijdig actie kunt ondernemen om geheel in control te blijven.

Tijdens het ontbijtseminar wordt u geïnformeerd over de belangrijkste gevolgen voor uw organisatie aan de hand van praktijkvoorbeelden. Wij gaan onder meer in op kernvragen als “Wanneer moet ik btw op oninbare vorderingen terugvragen van de Belastingdienst?”, “Welke procedures moet ik hierbij in acht nemen?” en “Wanneer moet ik in actie komen?”. Voorts gaan wij in op het belang van de factuur, de inrichting van uw administratie en de btw-aangifte. Daarnaast besteden wij aandacht aan de effecten van de nieuwe regeling wanneer u vorderingen overdraagt, bijvoorbeeld in het kader van factoring.

Programma
08:15 Ontvangst met ontbijt
08:45 Vernieuwde procedure oninbare vorderingen
09:30 vragen en discussie
10:00 Einde seminar & koffie

Aanmelden
Wanneer u zich wilt opgeven voor het ontbijtseminar en/of een collega wilt aanmelden, klik op onderstaande button. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u daarom tijdig aan.

Wij zien er naar uit u op 17 januari 2017 te mogen begroeten.

Offices
Expertise