Loyens & Loeff

Ontbijtseminar Bestuurdersaansprakelijkheid - Amsterdam 2 februari 2017

In-house speakers
Location

Loyens & Loeff Amsterdam
Fred. Roeskestraat 100
1076 ED  Amsterdam

Date
Starts : 02-02-2017 08:15u
Finishes at : 02-01-2017 10:00u

Op donderdag 2 februari bent u van harte welkom op ons Amsterdamse kantoor voor een ontbijtseminar. Tijdens dit ontbijtseminar zal Mijke Sinninghe Damsté, partner bij Loyens & Loeff, het onderwerp 'bestuurdersaansprakelijkheid' behandelen. Door ‘grote’ faillissementen als bij de zorgonderneming Meavita blijft bestuurdersaansprakelijkheid een actueel onderwerp. Ook een onderwerp als de verhouding tussen bestuurders en overige “stakeholders” kan rekenen op veel aandacht, getuige enkele recente rechtszaken zoals ADO/UVS. Al met al zeer veel ‘actueels’ waarover Mijke u zal bijpraten.

Programma

08.15 uur Ontvangst met ontbijt
08.45 uur Bestuurdersaansprakelijkheid door Mijke Sinninghe Damsté
09.30 uur Discussie
10.00 uur Einde seminar/koffie


Meld uzelf nu aan!
Voor het bijwonen van dit seminar kan een opleidingspunt voor de Nederlandse Orde van Advocaten worden verdiend. De puntenregistratielijst dient u hiervoor bij aanvang te tekenen.

Meld uzelf aan door te klikken op de aanmeldknop hieronder. Via het formulier kunt u ook een collega voor het seminar aanmelden. U ontvangt per omgaande een bevestiging van uw aanmelding. Een week vooraf ontvangt u nog een officiële bevestiging met informatie over de route en parkeren.

Wij kijken uit naar uw komst!

Offices
Expertise